V
I
E
W
N
E
W
S
پروژه برتر تغییر کاربری
  • 22 اسفند 1396
    سال ساخت : 2017

    مساحت : 188 مترمربع

    کشور : بلژیک

    شرکت معماری : Atelier Vens Vanbelle

    از زبان معماران : « استین و آنمی چهارمین خریدارنمای مدرسه قدیمی و قطعه زمین خالی پشت آن بودند. خریداران قبلی هم موفق به یافتن راه حل مناسبی برای ساخت یک خانه پشت سر این نما نشده بودند. با اینکه نما زیبا بود ولی برای تبدیل شدن به یک خانه مشکلات زیادی داشت. » مهم ترین مشکل تناسبات پنجره ها بود که برای ساخت خانه مناسب نبود.

    قبل از بازسازی نما

    image

    image

    بعد از بازسازی نما

    image

    با توجه به قوانین شهرسازی هم هر گونه تغییر و تخریب در نمای اصلی ساختمان ممنوع است. کاری که معمارن انجام دادند ادامه سه قطعه نمای بیرون به سمت داخل بود تا از این طریق به فضاهای ورودی، آشپزخانه و دفتر کار شکل بدهند. این کشیدگی در سمت دیگر پلان هم رعایت شد که فضایی برای نشستن در کنار ویوی حیاط پشتی ایجاد میکند.

    عکس های پروژه

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    اتاق های خواب و سرویس وحمام هم در طبقه بالا جا گرفته اند. آنها برای ایجاد حس انتزاعی فضاهایی که به داخل کشیده شده بودند را سفید در نظر گرفتند و فضاهای مابین که نشیمن بود را با متریال های گرم تر چون چوب و آجر پوشاندند.

    پلان، نما و برش پروژه

    image

    image

    image

    image

    image

    image

    image

R
E
L
A
T
E
D
N
E
W
S

اخبار مرتبط به این خبر وجود ندارد

    • آدرس

      دفتر مرکزی : تهران، خیابان شریعتی، بلوار میرداماد، خیابان وزیری پور، کوچه کاووسی، ساختمان کاووسی، واحد 1

    • تلفن تماس

      02126422694

    plpgroup
Copyright © 2018 plpgroup.co All rights reserved